Вакуумні пакети
Замороження продуктів вимагає якісних щільних матеріалів, які зможуть зберегти продукт, але при цьому не погіршують його смакові якості. Вакуумні пакети компанії «ТЕРА ПЛАСТ» відповідають навіть найсуворішим вимогам, завдяки якості матеріалу.
Використання вакуумних пакетів
Упаковка з використанням вакууму зараз звична. Адже за допомогою такої технології можна продовжити життя багатьом швидкопсувних продуктів, так як повітря у них до розтину просто не потрапить. це:
- ковбасні вироби;
- сири;
- м'ясо.
А також вакуумні пакети широко використовуються і для овочів, щоб було зручніше їх заморожувати.
Матеріали вакуумних пакетів
Якісні вакуумні пакети повинні бути міцними і витримувати повторні розморожування без пошкодження упаковки. Саме тому при виготовленні вакуумних пакетів компанія «ТЕРА ПЛАСТ» використовує високоякісні матеріали на основі поліаміду РА / РЕ. Залежно від ваших цілей можна відрегулювати і товщину упаковки.
Замовлення у компанії «ТЕРА ПЛАСТ» завжди передбачає:
- якісне обслуговування на професійному рівні;
- швидкі терміни виготовлення;
- оперативну доставку продукції.
В даному розділі зібрано вражаючий асортимент такої продукції як прозорі пакети для вакууматора. Ця продукція ідеально підходить для упаковки і зберігання продуктів самого різного типу. Причому використовувати вакуумні пакети можна не тільки на харчовому виробництві, але і в побуті. Наприклад, при наявності домашнього вакууматора, їх можна застосовувати для заморозки овочів, фруктів і ягід та іншої їжі. Так, ми регулярно зустрічаємо пакети для вакуумної упаковки продуктів в гастрономічних відділах супермаркетів. У них пропонується нарізка риби, м'яса і ковбаси, а також сиру.
Подібна популярність безпосередньо пов'язана з особливостями даної продукції. Використовуючи процес вакуумування, ви можете значно продовжити термін експлуатації їжі, а також підвищити її привабливість для потенційних клієнтів.
Переваги вакуумних пакетів для пакування продуктів
Основною особливістю вакуумної упаковки продуктів є відсутність повітря всередині. Кисень необхідний не тільки людям, а й більшості живих організмів. Тому риба або м'ясо з ковбасою будуть довше зберігатися саме в вакуумних пакетах. По-перше, різна мікрофлора просто не може потрапити всередину крізь герметичну упаковку. Крім того, якщо пакет повністю цілий, практично повністю зупиняються процеси окислення. Це означає, що зберігається смак і аромат продукту, його клітинна структура (відомо, що фрукти, овочі і ягоди, розфасовані в пакети для вакууматора, довше утримують вологу всередині клітин).
Також не варто забувати і про інші переваги:
- прозорі пакети дозволяють оцінити товар візуально;
- можна брендировать продукт за допомогою наклейок;
- різноманітність розмірів дозволяє створювати порційні заготовки.
Використання пакетів для вакууматора для зберігання і заморозки харчових продуктів дає масу плюсів. Але і самі ці пакети не такі прості.
Харчові пакети для вакууматора для заморозки їжі
Якісні вакуумні пакети для упаковки і зберігання продуктів харчування:
виготовлені з харчового пластику, нетоксичного та позбавленого запаху;
є багатошаровими, що гарантує підвищену міцність на прокол і розрив;
стійкі до впливу сонячного світла і вологи;
повністю герметичні в запаяному вигляді;
не бояться температурних перепадів.
В результаті їх можна використовувати, як для заморозки або зберігання харчових продуктів, так і безпосередньо в кулінарії. Сьогодні високою популярністю користується кухня «Су вид». Йдеться про приготування м'яса, риби, овочів в уже упакованому вигляді. Як правило, крім їжі всередині вакуумного пакета присутній маринад зі спеціями. Приготування відбувається при низьких температурах, а відсутність кисню зберігає не тільки корисні речовини, але і смакові якості.
Ми можемо запропонувати прозорі пакети для вакууматора різних типорозмірів.
Прозорі пакети для зберігання риби, м'яса, сиру
На нашому сайті ви знайдете прозорі вакуумні пакети для заморозки і зберігання самих різних продуктів. Є вироби, які підходять, як для риби або м'яса з ковбасою, так і для сиру, овочів, ягід. Головне - правильно підібрати товщину плівки. Вона може варіюватися в діапазоні від 60 - 70 мкм, до 140 - 170 мкм. Вибір здійснюється виходячи з особливостей харчових продуктів. М'які товари (нарізка ковбаси і сиру, м'ясо без кісток) вимагають найтонших пакетів для вакууматора. Продукти з гострими краями (тушки тварин, м'ясо на кістці, горіхи, заморозка) потрібно упаковувати в більш щільну плівку.
В наявності гладка і рифлена плівка для вакуумної упаковки їжі.
Замовляйте пакети від виробника в будь-яких кількостях (100 - 200 штук в одній пачці).