Кошик
4692 відгуків
тел. 0 (800) 300 907 (безкоштовно по Україні)
Кошик
0 (800) 30-09-07

Дой-Пак 100% переробний

Вперше в Україні пакування, яке повністю підлягає переробці

Без металізації, з матовим приємним покриттям та в 4-х трендових кольорах.

 

 

ГалереяСписок

Упаковка кави, чаю, спецій та одиничних кондитерських виробів у 100% переробні дой-паки із замком — це відмінний варіант компактного транспортування, зберігання та реалізації продукції. Однак на цьому переваги такого типу упаковки не закінчуються. Наша компанія пропонує широкий вибір кольорових пакетів, оснащених клапаном для кави та без нього. Комбінація клапана та зіп замка дозволяє зберегти якість, аромат товару та привабливий зовнішній вигляд упаковки.

 

Переваги пакування дой-пак із замком 100% переробної

 

Використання LDPE4 дозволяє не тільки матеріалу тривалий час контактувати з харчовими продуктами, але й надалі повністю переробляти його. Поліетилен низького тиску, що використовується при виробництві кольорових пакетів з клапаном для кави та без нього, має високі показники стійкості до харчових кислот, жирів та барвників, не пропускає вологу та сторонні запахи. Це створює ідеальні умови для зберігання обсмажених зерен кави.

Дой-пак із замком 100% переробний досить простий у перероблюванні та може використовуватися як вторинна сировина. Це дозволяє компанії дотримуватись Еко тренду та демонструвати споживачеві свою турботу про навколишнє середовище.

Кольорові дой-паки з замком 100% переробні представлені в трендових відтінках, що дозволяє зробити продукт справді впізнаваним і таким, що виділяється на вітрині. Кольорова поверхня підходить для друку (назв, логотипів, інструкцій), а також стикування.

 

Особливості упаковки з клапаном для кави

 

Окремою категорією варто виділити кольорові пакети із клапаном для кави. Після обсмажування кавові зерна ще деякий час виділяють вуглекислий газ. Через це герметична тара сильно деформується або може розірватися. Дегазаційний клапан для кави випускає газ назовні, але не пропускає всередину повітря та сторонні запахи.

Клапан у дой-паку утримується за допомогою герметика. Відкриття клапана виконується автоматично, коли тиск усередині досягає позначки 3.5±1.5 мілібар. Потім мембрана закривається та упакування знову набуває герметичність. Така система робить пакети з кавою більш компактними та зручними при вітринній викладці.

Використання пакування з клапаном вказує на дотримання технології зберігання кави, що дозволяє споживачу отримати справді якісний продукт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner